Білик, Астаф'єва, Горбунов, Філатов і Трегубова знялися в образах героїв роману Димитрова "Дилер реальності". Фото

Білик в образі Августи – сексуальної глави медіакорпорації з роману "Дилер реальності"
Фото: bilyk_iryna / Instagram

Зірки українського шоу-бізнесу, серед яких співачки Ірина Білик і Дар'я Астаф'єва, актриса Дарина Трегубова, ведучий Юрій Горбунов та фронтмен групи The Manеken Євген Філатов, узяли участь у фотопроєкті, присвяченому героям роману болгарського письменника Ніколаса Димитрова "Дилер реальності".

Українська співачка Ірина Білик 4 жовтня в Instagram оприлюднила серію знімків, на яких позує в образі героїні шпигунського роману болгарського письменника Ніколаса Димитрова "Дилер реальності" – артистка разом із сином Табрізом Ахмадовим узяла участь у тематичному фотопроєкті, присвяченому виходу книги українською мовою.

"Я завжди була принципова в області захисту прав і свобод, може, через те сексуальна й небезпечна Августа – глава секретної медіакорпорації, яка в романі творить закони для нової раси суперлюдей, здалася мені мало не богинею справедливості?" – пояснила свій вибір співачка.

Ведучий Юрій Горбунов долучився до проєкту, втіливши на фото образ медіамагната Саула Гааді, який продає людям цифрове безсмертя.

Фронтмен музичного проєкту The Manеken Євген Філатов узяв участь у фотопроєкті, відтворивши образ шпигуна Золтана.

"Рік тому вперше потрапив на обкладинку футуристичного трилера "Дилер реальності". Після виходу україномовної версії роману я знову перейнявся історією про шпигуна, якому судилося змінити світ", – підписав публікацію Філатов.

Українська співачка Даша Астаф'єва перевтілилася в головну героїню шпигунського роману.

"Я виявила безпрограшну сексуальність і твердість духу. Але ж цього досить, щоб уявити себе мрією головного героя?" – пояснила свій вибір артистка.

Українська телеведуча і актриса Дарина Трегубова на своїй сторінці в Instagram оприлюднила знімки, на яких позує в образі шпигунки Лінн.

Автор шпигунського роману Ніколас Димитров узяв участь у фотопроєкті за мотивами свого твору, з'явившись в образі Паоло Рамбана – дизайнера віртуальної реальності.

Димитров народився в Болгарії 1971 року. "Дилер реальності" – перший роман письменника, який видали російською та українською мовами.