Billboard Music Awards 2021. Найяскравіші вбрання церемонії

Doja Cat назвали найкращою співачкою у стилі R&B
Фото: bbmas / Instagram
У ніч на 24 травня в Microsoft Theater (Лос-Анджелес) відбулася церемонія нагородження переможців престижної музичної премії Billboard Music Awards. Видання "ГОРДОН" пропонує добірку найяскравіших вбрань гостей заходу.

35-річна американська акторка Меган Фокс з'явилася на червоній доріжці премії в компанії свого бойфренда, репера Machine Gun Kelly. Для заходу артистка обрала прозору сукню, що оголює груди, від французького бренда Mugler, пише сайт Red Carpet Fashion Awards.

Американська співачка Pink, яка здобула спеціальний приз Icon Award, обрала для заходу вільну довгу сукню рожевого кольору із глибоким декольте.

Лауреатка премії в номінації "Найкраща співачка у стилі R&B", американська виконавиця Doja Cat відвідала премію в чорно-білому смугастому костюмі.

Пуерто-риканський співак і репер Bad Bunny відвідав премію в білому вбранні, що складалося із брюк і пальта, комір якого було декоровано іграшкою-крабом.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Billboard Music Awards (@bbmas)

Контекст:

Billboard Music Awards – щорічна музична премія, яку вручає однойменне видання. Церемонію вручення премій проводять із 1990 року.

Фіналістів премії визначають за показниками в чартах Billboard, включно із продажем альбомів і трансляцією пісень на радіо.