"Більше не хочу ховатися". Ексдружина Позитива розповіла, чому приховувала новину про розлучення

Андрійчук: Ми більше не чоловік і дружина
Фото: annchuk / Instagram
Подруга української співачки Насті Каменських і колишня дружина українського артиста Позитива (Олексія Завгороднього) дизайнерка Анна Андрійчук у новому випуску реаліті-шоу "Девочки рулят", який 29 квітня розміщено на YouTube-каналі Каменських, заявила, що їй складно було прийняти факт розлучення після 13 років спільного життя, вісім із яких подружжя прожило у шлюбі.

"Я більше не хочу ховатися, приховувати. Я хочу жити повноцінним життям", – прокоментувала вона свій намір розповісти про розлучення з Позитивом.

За словами Андрійчук, усвідомивши, що їхні з чоловіком стосунки закінчилися, вона спершу зазнала розчарування.

"Було дуже боляче, що закінчився важливий етап мого життя довжиною в 13 років. Комусь потрібна година, щоб все відпустити і забути. А комусь – більше ніж рік. Але потім ти раз і назавжди ухвалюєш рішення. Ми більше не чоловік і дружина. Я вдячна за колосальний досвід, який здобула у цих стосунках. Тепер я з легкістю входжу в новий етап. Усе найкраще – попереду", – заявила вона.

Ексдружина артиста не уточнила причини розлучення.

Відео: NKofficial / YouTube

Контекст:

24 квітня в ефірі передачі "Світське життя" на "1+1" Позитив, відповідаючи на запитання ведучої Каті Осадчої про стосунки з дружиною, не став заперечувати, що вони розлучилися. Артист відмовився називати причини розлучення, пообіцявши зробити це пізніше.

Андрійчук вийшла заміж за Позитива 2013 року. Дітей у пари немає.