"Боже, це рай для очей". Ксенія Мішина озвучила "найвеличнішу властивість жінки"

Мішина переконана, що сила жінки ховається за її слабкістю
Фото: misha.k.ua / Instagram

Українська актриса, переможниця проєкту "Танці з зірками" 2019 року й одна з головних героїнь популярного серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина переконана, що сила жінки "ховається за її слабкістю", і що "найвеличніша властивість жінки "– її краса.

Про це вона написала 21 липня у своєму Instagram-акаунті.

"Усе, що Бог дав жінці, не завжди очевидне навіть їй. Її сила ховається за її слабкістю. Іноді довіра розкривається болем, а любов часом народжується з холоду в серці. Але краса – найпростіша, але й найвеличніша властивість жінки. До того ж краса така багатогранна і є абсолютно в кожній. Головне захотіти її побачити і підсвічувати своєю увагою, своєю турботою і насолодою", – переконана Мішина.

До поста 32-річна актриса доклала свою фотосесію в помаранчевому літньому костюмі і з розпущеним волоссям.

За кілька годин пост Мішиної набрав понад 65 тис. лайків і більше ніж 300 коментарів.

"Боже, це рай для очей. Неймовірна!" – написала mishina.fan.

"Боже, ну кінозірка! Коли в Канни?" – поцікавився volodymyrsytnyk.

"Розлучення – личить", – прокоментувала zaraketrin_makeup, маючи на увазі нещодавній розрив Мішиної з її бойфрендом – шоуменом Олександром Еллертом.

Контекст:

Ксенія Мішина народилася 18 червня 1989 року в Севастополі. 2015 року закінчила Київський національний університет театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого, акторський факультет, майстерню режисера Дмитра Богомазова.

Мішина була головною героїнею першого сезону шоу "Холостячка" на СТБ 2020 року. У фіналі проєкту вона зробила вибір на користь шоумена Олександра Еллерта. Після завершення проєкту пара жила разом.

16 липня Мішина опублікувала пост про розрив стосунків, написавши "Ми більше не пара, це моє остаточне рішення". Водночас імені того, з ким розлучилася, актриса жодного разу не згадала. Користувачі мережі припустили, що йдеться про Еллерта.

Нещодавно Мішина і Еллерт відпочивають в окупованому Криму, але окремо одне від одного.