Брежнєву зняли під час приміряння топа із глибоким декольте. Артистка гладила себе внизу живота. Відео

Брежнєва стала відомою завдяки участі в гурті "ВІА Гра"
Фото: ververa / Instagram
Українська співачка Віра Брежнєва, яка будує кар'єру у РФ під час приміряння комплекту, що складається з топу із глибоким вирізом у зоні декольте і спідниці з розрізом уздовж ноги, позувала на тлі білого банера, погладжуючи себе по стегнах і внизу живота. Ролик за участю артистки грудня розміщено 7 грудня на сторінці російського шоуруму в Instagram.

"Колір добрий, гарний", – прокоментував хтось за кадром, мабуть, звертаючись до співачки. Після цього в ролику було чути сторонні звуки.

"А знаєш, Катю, дивися. Зараз покажу", – пролунало вже наприкінці ролика.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Шоурум Lelynx (@lelynx.store)

Контекст:

Віра Брежнєва (справжнє прізвище – Галушка) була учасницею гурту "ВІА Гра" у 2003–2007 роках. Після виходу з гурту розпочала сольну кар'єру.

Брежнєва – мати двох дітей. Старшу доньку Софію (2001) вона народила у стосунках із українським бізнесменом Віталієм Войченком. Батьком молодшої доньки Сари (2009) є український бізнесмен Михайло Кіперман. Пара розлучилася 2012 року після шести років шлюбу.

Зараз співачка заміжня за продюсером Костянтином Меладзе. Вони таємно одружилися 22 жовтня 2015 року в Італії. Спільних дітей у пари немає.