"Будь-якого ворога можна перемогти". Квіткова у свій день народження підтримала кампанію "Раки проти раку"

Квіткова: Не таким я уявляла свій день народження
Фото: kvittkova / Instagram

Українська блогерка Дар’я Квіткова 9 липня на своїй сторінці в Instagram закликала допомогти онкохворим дітям.

"Не таким я уявляла свій день народження. Це відео було знято за два дні до страшних подій, які відбулися вчора. У свій день народження я вирішила не порушувати традиції й підтримати дуже важливу кампанію "Раки проти раку" від фонду "Таблеточки", у якій об'єднуються раки за гороскопом задля допомоги. Учорашнє знищення лікарні "Охматдит" внесло свої корективи, але наш фокус незмінний – допомогти дітям, котрі лікуються від раку", – написала блогерка.

Квіткова попросила привітання їй робити у вигляді доната, щоб "довести, що будь-якого ворога можна перемогти".

"Я це знаю, тому що бачила, скільки вас приїхало вчора підтримати допомогою в лікарню. Знаю, тому що бачила очі дітей із бажанням жити", – додала Квіткова і зазначила, що посилання для донатів розмістила в шапці свого профілю.

Квітковій виповнилося 26 років.

Контекст:

8 липня країна-агресор Росія здійснила масовану ракетну атаку на Україну. Під ударами були Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Слов'янськ і Краматорськ.

Як повідомив командувач Повітряних сил Збройних сил України Микола Олещук, російські окупанти атакували Україну 38 ракетами різного типу. 30 із них вдалося збити. За даними Генштабу ЗСУ станом на вечір, протягом доби терористи завдали по території України трьох ракетних ударів із використанням 44 ракет, із них 36 збили.

Значні пошкодження зафіксували у столиці, удару зазнала, зокрема, будівля "Охматдиту". Також у Києві є влучання в житловий будинок у Шевченківському районі, один із під'їздів зруйновано. Частково зруйновано бізнес-центр у Солом'янському районі, житлову п'ятиповерхівку в Голосіївському, медичний центр Adonis у Дніпровському, економічний коледж у Святошинському районі.