Бурмака публічно звернулася до Опришко, яка ховалася під псевдонімом Klavdia Petrivna

Klavdia Petrivna стала відомою після хіта "Я щаслива", який випустила восени 2023 року
Скріншот: klavdia_petrivna / Instagram

Українська співачка Марія Бурмака 2 вересня у Facebook, коментуючи два сольні концерти української анонімної артистки Klavdia Petrivna, в образі якої виступала співачка Соломія Опришко в київському Палаці спорту, назвала її молодчиною.

"Слухайте, вам, напевно, у Klavdia Petrivna вбачався декаданс. Такої млосної drama queen зі smokey eyes, загостреними рисами обличчя і надломленою цигаркою в тонких пальцях. На що натякала, до речі, аватарка в YouTube. А побачили ви веселе дівчисько з посмішкою від вуха до вуха, щічками-яблучками й усім завзяттям 18 річної енергії", – зазначила Бурмака.

За словами співачки, "це насправді прекрасно".

"Соломія Опришко, ти – молодчина", – звернулася до молодої колеги Бурмака.

Контекст:

Klavdia Petrivna стала відомою після хіта "Я щаслива", який випустила восени 2023 року. Співачка майже сім місяців не розкривала своєї особи, але 19 квітня 2024 року вона вперше вийшла на сцену під час сольного концерту українського артиста Артема Пивоварова. Вона приховувала своє обличчя під капелюхом, а фігуру – під балахоном.

Редакція "Слух" із посиланням на українського блогера-пліткаря Богдана Беспалова писала, що під псевдонімом Klavdia Petrivna працює українська співачка Соломія Опришко. Під час свого сольного концерту артистка підтвердила ці чутки. Як трансформувався образ співачки протягом року з моменту її появи в українському шоу-бізнесі, можна побачити тут.