"Червона нитка". Гурт Kalush разом з Ann in Black презентували кліп на пісню про незламне кохання. Відео

Відео й пісня стали частиною проєкту KalushCollab
Фото надала команда артистів

Український гурт Kalush у колаборації з українською співачкою Ann in Black 9 серпня в YouTube випустили відео на спільний трек "Червона нитка" про  історію кохання, яке долає будь-які труднощі й відстань.

"Ця пісня для всіх, хто зараз перебуває в розлуці зі своїми коханими, але не втрачає віри в те, що вони знову будуть разом. Вона натхнена реальною історією моєї подруги та її коханого, який зараз на війні. Це пісня про пару, розлучену війною, але з'єднану незламним коханням. Червона нитка символізує нерозривний зв'язок між закоханими, які, попри все, вірять у силу свого почуття", – пояснила Ann in Black, зазначають у пресрелізі. 

За словами артистів, під час роботи над піснею виникла ідея створити приспів, який буде "символічною луною слів, які людина промовляє у пошуках підтвердження та надії". У треці цю ідею виразили повторенням основних фраз про глибокий зв'язок між людьми. Вони нагадують, що є "червона нитка", яка пов'язує серця, попри відстань і час". 

"Трек містить своєрідний етновайб, який підкреслює унікальність української культури. Для цього я додала народні мотиви співу, щоб показати нашу культурну ідентичність і те, що ця історія – про українців", – додала Ann in Black.

Контекст:

Відео й пісня стали частиною проєкту KalushCollab – творчих колаборацій із талановитими українськими артистами.