"Їх не годують там, чи що?". Ексдружина Павліка розповіла, яким до неї уві сні приходить покійний син

Созаєва: Коли бачу сина уві сні, потім менше плачу...
Фото: Лора Созаева / Facebook
Ексдружина українського співака Віктора Павліка, танцівниця Лариса Созаєва розповіла, що допомагало її онкохворому сину Павлові уникати реальності.

Колишня дружина українського артиста Віктора Павліка, танцівниця Лариса Созаєва на своїй сторінці у Facebook увечері 22 лютого опублікувала архівне фото свого покійного сина Павла Павліка в образі Нео з фільму "Матриця".

"Паша став мені часто снитися і чомусь постійно їсть. Не годують їх там, чи що? Коли я його бачу уві сні, потім менше плачу... Він багато часу проводив за комп'ютерними іграми, говорив, що так йому легше не бачити реальності... Там він міг усіх перемогти!" – розповіла Созаєва.

Вона зазначила, що ігри сприяють емоційному розвантаженню, тому вона не перешкоджала.

"Ігри мотивують, розвивають моторику рук, реакцію. Люди, які грають, вирізняються наполегливістю і великим завзяттям. Але, як сказав Парацельс, усе отрута, все – ліки. Те й інше визначає доза!" – написала вона.

Павло Павлік, син Созаєвої, народжений у шлюбі з українським співаком Віктором Павліком, помер у серпні 2020 року після боротьби з раком на 22-му році життя.

Созаєва – третя дружина Віктора Павліка. Вони прожили разом 25 років.