"Не зв'язуйся ти з ним", "Будуть неприємності від Slavia". У мережі обговорюють фото Злати Огнєвіч із "холостяком" Dzidzio

Злата Огнєвіч стала головною героїнею нового сезону шоу "Холостячка"
Фото: zlata.ognevich / Instagram
Українська співачка Злата Огнєвіч 9 вересня розмістила у Facebook фото, на якому зображена з українським співаком Dzidzio.

"Зустрілася з крутим холостяком", – підписала фото артистка.

"Златочко, що не зв'язуйся ти з ним", – відреагували підписники співачки.

"Будуть неприємності від [дружини артиста, з якої він наразі у стані розлучення, співачки] Slavia", – попередили користувачі мережі.

"Гарна пара", – оцінили фото шанувальники.

Контекст:

Злата Огнєвіч (справжнє ім'я співачки – Інна Бордюг) народилася 1986 року в Росії. Коли їй було п'ять років, сім'я переїхала до Криму (Судак). Злата Огнєвіч представляла Україну на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення" 2013 року і посіла третє місце.

28 квітня 2021 року продюсери "Холостячки" заявили, що Злата Огнєвіч стала головною героїнею нового сезону телешоу "Холостячка". Прем'єру проєкту заплановано на 17 вересня.

Dzidzio перебуває у стані розлучення зі співачкою Slavia – про те, що вони більше не живуть разом, артист заявив у квітні 2021 року. Коментуючи заяву чоловіка про намір розлучитися, Slavia зізналася, що до останнього намагалася врятувати шлюб. У березні 2021 року Slavia скаржилася, що чоловік приділяє їй мало часу, але не говорила про те, що вони розлучилися.

Дітей у пари немає. За словами співачки, вона мріяла про материнство, але у чоловіка не було на це часу. Про те, що розлучилися, артисти поки не повідомляли.