"Читаю Кінга, щоб мене нічим уже не злякати". Анатолій Анатоліч готується до партнерських пологів із дружиною

Із третьої спроби в Анатоліча і його дружини Юлії народиться син, зараз пара виховує дві доньки
Фото: anatoliyanatolich / Instagram

В українського телеведучого і шоумена Анатолій Анатоліча (справжнє ім'я  Анатолій Яцечко) невдовзі народиться син, який стане третьою дитиною в родині телезірки і його дружини Юлії Бойко (у пари дві доньки). Анатоліч уже вибрав кілька імен для сина. Про це він розповів у програмі "Світське життя" на телеканалі "1+1".

"У нас є варіант Роберт, мені дуже подобається. Скорочено як Роббі, [британський співак] Роббі Вільямс, мені подобається Роббі Вільямс. Потім мені подобається Мартін. Будь-яке ім'я із прізвищем Яцечко однаково дивно звучить. Потім є в нас Нілс, це персонаж казки", – розповів ведучій програми Каті Осадчій Анатоліч.

За словами шоумена, цього разу він буде на пологах дружини. Наважився на цей крок Анатоліч після спілкування з колегами-чоловіками, які розповіли, як це змінило їхнє життя.

"Вони сказали, що це перевернуло їхнє життя, тому я в очікуванні цього процесу. Думаю, і в мені щось зміниться після цього", – заявив телеведучий і жартома додав, що для підготовки до пологів читає книжки жахів Стівена Кінга, "щоб мене нічим уже не злякати".

Відео: Світське життя / YouTube

Раніше шоумен зізнавався, що "лежав непритомний", коли дружина оголосила, що пологи будуть партнерськими.

Контекст:

Анатолій Анатоліч і Юлія Бойко одружилися у квітні 2010 року. Дружина ведучого – засновниця продюсерської компанії Yula Company і школи комунікацій PRaktika.

Пара виховує дві доньки – 10-річну Алісу і восьмирічну Лоліту.

24 лютого 2021 року ведучий повідомив, що вони із дружиною невдовзі втретє стануть батьками – у них народиться син.