"Чому в трусах, як у мужика, все відвисло?" 45-річна Волочкова показала тіло у мокрому купальнику

Волочкова: Я так люблю Мальдіви
Фото: volochkova_art / Instagram
45-річна російська балерина Анастасія Волочкова 13 січня в Instagram опублікувала знімки у рожевому купальнику, зроблені під час відпочинку на Мальдівах.

Волочкова позувала у воді, засвітивши соски під мокрою тканиною.

"Я так люблю Мальдіви! У такій райській красі я черпаю сили, енергію, наповнюю душу новими емоціями. Це мій 18-й візит на Мальдіви... За 10 років. Я сюди, як на дачу. Цей приїзд найщасливіший за емоціями. Я тішуся кожній миті! Моя душа світиться від радості. Дякую тим, хто розділяє зі мною цю радість", – написала вона.

"Чому в трусах, як у мужика, все відвисло? Насте, міняй ракурс", – порадила підписниця olga25000.

Контекст:

Волочкова на Мальдівах відпочиває зі своїм новим коханим, фітнес-тренером Сергієм. Вони познайомилися на програмі "Давай поженимся" ("Первый канал"), куди балерина прийшла як сваха своєї подруги, але сама пішла з нареченим.

У січні 2021 року Волочкова розлучилася з попереднім співмешканцем, імені якого балерина не називала. Наступного коханого балерини звали Олег, після цього був Володимир.

Раніше Волочкова була у шлюбі з бізнесменом Ігорем Вдовіним. Пара зіграла весілля 7 липня 2007 року, 2008-го розлучилася. Від Вдовіна балерина має доньку Аріадна. Вона народилася до шлюбу, 2005 року.