"Чудово засідала в Держдумі в перервах між серіалами". Собчак висловилася про екс-депутата Держдуми Кожевнікову

Собчак: Не розумію, чому вищий законодавчий орган став місцем скупчення актрис, спортсменів і співаків
Фото: xenia_sobchak / Instagram

Російська актриса і колишній депутат Держдуми Марія Кожевнікова заявила, що телеведуча Ксенія Собчак висловилася про неї в лайливій формі, а потім намагалася помиритися. Собчак відповіла, що бачила Кожевнікову "щонайбільше двічі" і жодних стосунків у них не було.

Російська актриса і колишній депутат Держдуми Марія Кожевнікова в ефірі програми "Секрет на миллион" на каналі НТВ розповіла, що не вітається з телеведучою Ксенією Собчак.

За словами Кожевнікової, її рішення було пов'язане з тим, що у 2011 році Собчак оприлюднила фото актриси в білизні і висловилася про неї з матюками.

Кожевнікова сказала, що Собчак "затягувала в конфлікт", але вона його проігнорувала, однак за кілька років на одному зі світських заходів телеведуча, за словами актриси, підійшла до неї і запропонувала забути минуле, але дістала відмову.

Собчак прокоментувала слова Кожевнікової в Instagram.

"У житті ми зустрічалися щонайбільше двічі на заходах і віталися – ось і все спілкування, жодних стосунків у нас ніколи не було. Я дійсно написала щось у стилі "цікаво, як вигадливо потрапила в Державну думу Марія Кожевнікова?" й опублікувала одне з її еротичних фото. Це було риторичне запитання до моїх підписників, бо я дійсно не розумію, чому вищий законодавчий орган став місцем скупчення актрис, спортсменів та співаків", – написала Собчак.

Вона додала, що хотіла поговорити з Кожевніковою про ефективність законотворчої діяльності.

"Марія чудово там засідала. У перервах між серіалами. І не оскаржувала ні закону Діми Яковлєва, який інакше називають "законом негідників", ні іншої гидоти", – зазначила ведуча. 

Кожевнікова оприлюднила пост у відповідь.

"Я просто захоплююся, як же ви, Ксеніє, вміло прогинаєте ситуацію під себе", – написала Кожевнікова.

"Ваше перше звернення до мене у Twitter – "вигадлива п...зда" – було хамством і спонуканням до конфлікту!" – зазначила вона.

За словами Кожевнікової, голосування за згадані Собчак закони відбувалося після того, як телеведуча запросила її на ефір.

Марія Кожевнікова народилася 14 листопада 1984 року. Вона була депутатом Державної думи РФ VI скликання – з грудня 2011 року до жовтня 2016-го.