Dantes став попартистом року за версією Megogo. На нагороду також претендувала його колишня дружина Дорофєєва. Вона посіла третє місце

Dantes обігнав у сумарному заліку Дорофєєву на п'ять балів
Фото: nadyadorofeeva / Instagram

Український співак Dantes (Володимир Гудков) став лауреатом української премії Megogo Music Awards у номінації "Попартист року". Церемонія нагородження відбулася 13 грудня в Києві. Про це повідомляють на сторінці організаторів премії в Instagram.

Загалом було названо переможців у 14 номінаціях. Окрім Dantes, нагороди, зокрема, здобули український гурт Onuka, співак Yaktak, дует співачки Злати Огнєвіч зі співаком Shumei.

Dantes за підсумками глядацького голосування та оцінок суддів обігнав у цій номінації свою ексдружину, українську співачку Надю Дорофєєву, здобувши по 10 балів від журі й від глядачів. Дорофєєва посіла третє місце, здобувши вісім балів від журі та сім – від глядачів. На другому місці опинилася українська співачка Kola (17 балів).

Dantes 14 грудня в Instagram, коментуючи здобуття нагороди, заявив, що йому дуже приємно.

"Ахрінєть, попартист року – я. Мені дуже приємно, і ця нагорода навіть не стільки моя, скільки всіх, хто вірить у мене. Раділа на премії [кохана] Даша [Кацуріна], [український блогер] Льоша [Дурнєв], уся моя команда. Я залишусь при своїй думці – творчість неможливо оцінювати. Раніше я дуже злився, що мене нікуди не запрошують, не номінують, бо вважав, що премії – це елемент визнання. Але зараз шалено розвивається український продукт. Усі роблять усе на зовсім різні смаки, і я дякую вам за це. У наступному році вас чекатимуть розривні треки від мене. Бо я щось розписався".

"Дуже рада. Коли ти був у шлюбі з Дорофєєвою, завжди думала: "Ну чого так? Такий талант. Виходить, не та жінка була поряд. Бажаю ще більших успіхів", – відреагували в коментарях шанувальники.

"Заслужено", – підтримала артиста його колега Roxolana.

Контекст:

Megogo Music Awards – премія, започаткована командою музичного каналу Megogo Live 2022 року. Метою премії є популяризація сучасної української музики, пошук нових імен і звучань. У 2023 році лауреатів премії визначали журі й глядачі, голосуючи на сайті.