Dantes і Кацуріна зібрали 300 тис. грн на підтримку тварин завдяки спільному ролику на тему чуток про свій роман

Dantes і Кацуріна не підтверджують, але й не спростовують чуток про свій роман
Скріншот: vladimirdantes / Instagram
Ролик, який 3 серпня презентували на підтримку тварин і благодійної організації UAnimals український співак Dantes і рестораторка Дар'я Кацуріна, за кілька днів з моменту публікації зібрав 300 тис. грн. Про це 10 серпня у коментарі українському інтернет-виданню AIN.UA розповіла піар-директорка співака Анна Давиденко.

У ролику, перед тим як звернутися до підписників, Кацуріна й Dantes, які раніше натякали на романтичний зв'язок між ними, заявили, що "хочуть сказати щось важливе".

"Немає сенсу мовчати, і ми з Дашею вирішили це сказати, – заявив на камеру Dantes. Урятуйте тварин від війни. Не проходьте повз нагодуйте, залиште води. Якщо є можливість, візьміть тварин із притулку".

У публікації на сайті AIN.UA наголошують, що ідея відео належить засновнику UAnimals Олександрові Тодорчуку. У коментарі виданню він назвав результат цього відео дивовижним, оскільки в ролику не вказали рахунку для переказу грошей – користувачі мережі самі шукали сайт організації та реквізити, щоб зробити переказ.

Автори ролика, йдеться у статті, свідомо вирішили звернути увагу на проблему допомоги тваринам під час війни, використавши як тему "чутки про роман Dantes із Кацуріною".

Контекст:

Dantes 18 березня 2022 року заявив, що розлучився із дружиною, українською співачкою Надею Дорофєєвою. Оформляти розлучення подружжя не має наміру – офіційно артисти залишаються чоловіком і дружиною.

30 березня українські ЗМІ повідомили, що новим обранцем Дорофєєвої є український ресторатор Михайло Кацурін, чоловік Дар'ї Кацуріної. 21 червня Дорофєєва й Кацурін підтвердили ці чутки.

У Кацуріних є двоє дітей – дочка Олександра та син Іван.

19 березня, наступного дня після заяви Dantes і Дорофєєвої про розлучення, Кацуріни також повідомили, що більше не пара. Про розлучення вони не повідомляли.

Кацуріна і Dantes офіційно не підтверджували, що перебувають у стосунках, але періодично публікують фото, на яких їх зображено разом, зокрема в Ізраїлі.

26 липня співак розмістив фото поцілунку у губи з Кацуріною.