"Давно не бачилися, а намагаються вдавати, що разом". У шоу-бізнесі обговорюють шлюб Каменських і Потапа

Від осені 2023 року Каменських і Потап більшу частину часу проживають окремо
Фото: kamenskux / Instagram, realpotap / Instagram

Українська світська журналістка Наталія Тур у новому випуску шоу "#ністиданісовісті", яке 18 жовтня опублікували на YouTube-каналі "Люкс ФМ", висловилася про стосунки української співачки Насті Каменських із її чоловіком, українським шоуменом Потапом.

Тур звернула увагу на нещодавній пост Каменських в Instagram, у якому співачка вперше за довгий час розмістила спільне фото з Потапом. У публікації Каменських висловилася про свій шлюб.

"Мій коханий чоловік Льоша, мій супутник життя, підтримує мене на кожному кроці", – написала артистка.

Фото: nkblog / Instagram

Тур зазначила, що у Каменських і Потапа давно немає спільних свіжих фото.

"Вона представила цю фотографію як нову, а фотка дуже стара. І це може свідчити, що вони дуже давно не бачилися і в них немає нових спільних фото, – сказала Тур. – Просто вони окремо, а досі для публіки намагаються вдавати, що разом".

Колега Тур, український ведучий Артур Адамов припустив, що Потап "просто уникає фотографуватися". Ведучий Євген Фешак додав, що артист "трохи погладшав і відростив бороду".

"Ти бачила, як зараз Потап виглядає? Я думаю, що йому не дуже "айс" зараз фоткатися – на контрасті із красивою Каменських", – висловився Адамов.

Контекст:

Із 2006-го до 2017 року Каменських виступала у складі дуету "Потап і Настя" разом із Потапом. Наприкінці 2017 року вони повідомили про припинення діяльності групи. Того самого року Каменських розпочала сольну кар'єру під псевдонімом NK. Каменських і Потап одружилися 2019 року.

Від осені 2023 року подружжя більшу частину часу проживає окремо в різних країнах. У мережі періодично з'являються чутки про розлучення пари, а також про зради Потапа.