"Дійшли до дна". Юрій Ткач повідомив, що його шлюб опинився на межі розлучення

Ткач про свій шлюб: У кожної сім'ї є кризи
Фото: yuriy_tkach / Instagram

Український шоумен Юрій Ткач пережив кризу у стосунках із дружиною Вікторією. Про це він розповів 2 жовтня в коментарі ЖВЛ.

"Зіркова пара Ткачів була на межі розлучення. Дійшли практично до дна", – анонсував сюжет про свого колегу ведучий Тімур Мірошниченко.

Сам Ткач зазначив, що "до розлучення" в них із дружиною не дійшло. Він додав, що причиною сімейних розладів стало, зокрема, і замовчування проблем.

"У кожної сім'ї є свої моменти, свої кризи в житті, через одну з таких ми [пройшли]… Я не скажу, що це було глобально. До розлучення не дійшло! Тут важливо зберегти, зберегти і ще раз зберегти. Для цього дуже круто допомагають психотерапевти, дуже круто допомагають якісь духовні практики, медитації і так далі. Усе для цього згодиться", – заявив він.

За словами Ткача, після пережитої кризи вони з дружиною планують повінчатися.

Контекст:

Ткач відомий за ролями в ситкомах "Країна У" й "Одного разу під Полтавою", учасник телевізійних шоу "Танці з зірками", "Ліга сміху" й "Ігри приколів" на "1+1". Із 2019 року є актором студії "Квартал 95", діставши пропозицію щодо співпраці від її колишнього керівника, а зараз українського президента Володимира Зеленського.

Ткач одружений із танцівницею Вікторією. Подружжя виховує доньку Єлизавету (2015).