Дімопулос поділилася тезами семінару Хакамади

Дімопулос: Кажуть, коли людина на правильному шляху, в її житті стаються дива
Фото: santadimopulos / Instagram

Українська співачка, модель і спортсменка Санта Дімопулос у Швейцарії відвідала семінар російського політика Ірини Хакамади.

Українська співачка і спортсменка Санта Дімопулос побувала на семінарі російського політика Ірини Хакмади в Цюріху. Пост вона розмістила на своїй сторінці в Instagram.

"Кажуть, коли людина на правильному шляху, в її житті стаються дива. Я свято в це вірю і відчуваю у своєму житті зараз. Ця зустріч була для мене одкровенням, тому що Ірина Хакамада розповіла те, чим я займаюся останні півтора року свого життя", – зазначила Дімопулос.

Вона перерахувала тези семінару: любов до себе (більше ніж до батьків, чоловіка, дітей), бути відкритим до світу, весь час вчитися, розвиватися та йти в ногу із часом, прислухатися до себе, виявляти самоіронію і вміння зберегти в собі дитину, прибирати страхи, збільшити дистанцію з людьми, які постійно навантажують своїми проблемами.

Семінар Хакамади в Цюріху відбувся 22 березня.

Санта Дімопулос народилася 21 травня 1987 року в Києві. Вона була учасницею групи "ВІА Гра" у 2011–2012 роках і групи Queens у 2016–2017 роках. Вона також чемпіонка світу з фітнесу (2011). Одружена зі співзасновником мережі спортивних клубів SportLife Ігорем Кучеренком.