Діта фон Тіз: Захисні маски – ще один гламурний предмет у моєму арсеналі

Діта фон Тіз: Я завжди вважала вчених жахливо сексуальними
Фото: ditavonteese / Instagram

Актриса і танцівниця Діта фон Тіз вважає, що захисна маска для обличчя може бути таким самим аксесуаром, як і сонцезахисні окуляри.

Американська актриса і танцівниця Діта фон Тіз 29 вересня в Instagram заявила, що задовго до пандемії коронавірусу ставилася до масок для обличчя як до одного зі спокусливих елементів жіночого гардеробу.

За словами актриси, захисні маски надають образу загадковості, як і сонцезахисні окуляри.

"Захисні маски – ще один гламурний предмет у моєму арсеналі. Уявіть: панчохи зі швом, запаморочливий аромат, шовковий шарф і чорне мереживо для обличчя", – написала вона.

Діта фон Тіз зазначила, що розробила власний дизайн багаторазових мереживних масок для обличчя з двома змінними фільтрами.

"Як стверджують учені, використання захисної маски в належний спосіб знижує поширення хвороб. Я завжди вважала вчених жахливо сексуальними", – зізналася вона.

Діта фон Тіз (справжнє ім'я – Гізер Рене Світ) відома як актриса і постановниця власних фетиш-шоу. Її особливістю є поєднання стилів ретро, вамп і пін-апу.

Коронним номером Діти фон Тіз є "Келих мартіні".

Спалах коронавірусної інфекції COVID-19 виник наприкінці 2019 року в Китаї. 11 березня 2020 року Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила поширення коронавірусу пандемією.