"Дитина в моєму житті – це розкіш". Фролова майже за два місяці після пологів вийшла на роботу

Фролова веде ефіри на "Радіо НВ"
Фото: vasyafrolova / Instagram
Українська ведуча Василіса Фролова, яка 7 березня народила первістка, повернулася на роботу. Про це вона повідомила 30 квітня в Instagram.

"Нарешті знову на "Радіо НВ", – написала ведуча. Фролова повідомила, що тема першої передачі з її участю буде присвячена зниженню народжуваності в Україні й тому, скільки коштує народження і виховання дитини.

"Дитина в моєму житті – напевно, найбільший подарунок, тому точно це розкіш. Ціну такого подарунка неможливо порахувати в жодній валюті", – заявила Фролова.

Контекст:

Василіса Фролова (справжнє ім'я – Юлія) народилася в Харкові 1978 року. У 17 років перемогла на конкурсі краси, здобувши титул "Віцекоролева Харкова". Кар'єру на телебаченні починала на одному з харківських каналів, а 2003 року стала ведучою каналу M1.

До народження сина Родіона, який з'явився на світ 7 березня, Фролова працювала на телеканалі "Прямий" і вела ефіри на "Радіо НВ".

Батьком дитини є телепродюсер Дмитро Котеленець – Фролова позначила його в публікації, розмістивши в мережі перше фото новонародженого сина.