"Дядько Джастін". Бібер показав новонароджену племінницю

Бібер став дядьком
Фото: ЕРА

26-річний канадський співак Джастін Бібер став дядьком – старша сестра його дружини Гейлі Бібер модель Алая Болдвін народила дочку.

26-річний канадський співак Джастін Бібер 23 серпня на своїй сторінці в Instagram опублікував фотографії, на яких зображений із новонародженою дитиною на руках.

Бібер позує в кадрі з оголеним торсом і в захисній медичній масці.

"Моя племінниця Іріс. Вона така чарівна", – підписав він фото.

Бібер також привітав батьків Іріс – старшу сестру своєї дружини Гейлі Бібер Алай Болдвін та її чоловіка Ендрю Ароноу – з поповненням.

На своїй сторінці в Instagram Алая Болдвін повідомила, що народила доньку 17 серпня.

"Дядько Джастін", – прокоментувала вона фото чоловіка своєї молодшої сестри.

"Тобі пасує. Чекаю, що у вас із Гейлі Бібер 2021 року народиться дитина", – пожартував у коментарях під знімками найвисокооплачуваніший актор за версією Forbes Двейн Джонсон. Його коментар зібрав понад 32 тис. лайків.

Джастін Бібер народився 1994 року. Його кар'єра почалася 2008 року, після того як Скутер Браун став його менеджером. Співак став артистом лейбла Raymond Braun Media Group, а пізніше – Island Records.

2018 року Бібер одружився з моделлю і танцівницею Гейлі Болдвін – молодшою дочкою американського актора Стівена Болдвіна, який є рідним братом актора Алека Болдвіна.