Дочка Федосєєвої-Шукшиної прокоментувала інтимні стосунки матері з Алібасовим

Дочка Федосєєвої-Шукшиної (праворуч на фото) вважає, що Алібасов одружився з її матір'ю заради піару
Скріншот: Пусть говорят / YouTube

Дочка 81-річної російської актриси Лідії Федосєєвої-Шукшиної Ольга Шукшина розповіла, як шоумен Барі Алібасов умовив її матір вийти за нього заміж.

Молодша дочка 81-річної російської актриси Лідії Федосєєвої-Шукшиної Ольга Шукшина в інтерв'ю російському виданню "Собеседник" заявила, що її матір не мала інтимних стосунків зі своїм третім чоловіком, 73-річним шоуменом Барі Алібасовим.

"Ніколи Алібасов не жив із моєю мамою, ні на своїй, ні на її території. І тим більше не мав із нею жодних інтимних стосунків", – повідомила дочка актриси.

За словами Шукшиної, Алібасов довго вмовляв її матір вийти за нього заміж, обіцяючи піклуватися й нікому не давати в образу.

Дочка актриси вважає, що шоумен одружився з Федосєєвою-Шукшиною заради піару.

"Барі вміє все це монетизувати", – підкреслила Шукшина.

Алібасов і Федосєєва-Шукшина зареєстрували шлюб восени 2018 року в Кутузовському відділі РАГС у Москві.

У червні 2020 року в ефірі програми "Пусть говорят" на російському "Первом канале" Шукшина заявила, що в неї немає навіть копії свідоцтва про реєстрацію шлюбу.

"Яке розлучення, цікаво? Я зараз новий паспорт отримала, там немає жодного штампа про шлюб", – зізналася вона.

18 серпня Алібасов заявив, що ініціював шлюборозлучний процес, пославшись на те, що йому з дружиною вже не вдасться повернути стосунки, які були раніше.

За словами адвокатки актриси Юлії Вербицької, її клієнтка була шокована заявою шоумена.

Від першого чоловіка В'ячеслава Вороніна у Федосєєвої-Шукшиної є дочка Анастасія (1960). Від другого чоловіка – письменника і режисера Василя Шукшина – дочки Марія (1967) та Ольга (1968).

Барі Алібасов був в офіційному шлюбі шість разів, разом зі шлюбом із Федосєєвою-Шукшиною. У шоумена є син Барі (1985). За твердженням шкільної коханої Алібасова Світлани Боховчук, вона народила від продюсера доньку Віру.