Донька Кошового про булінг у школі: Діти думають, що мій тато – клоун

Варвара Кошова: Коли діти дізнаються, що мій тато – Євген Кошовий, починають заздрити, говорити непристойності
Фото: varia__koshova_ / Instagram

Старша донька актора української студії "Квартал 95" Євгена Кошового Варвара зізналася, що її батько хотів піти у школу "бити морду" кривдникам доньки.

12-річна донька актора української студії "Квартал 95" Євгена Кошового Варвара зізналася, що страждає від булінгу у школі. Про це вона розповіла в інтерв'ю виданню КП.

"У мене взагалі немає бажання ходити в це неприємне для мене місце (школу.  – "ГОРДОН"). Не бачу сенсу. Не хочу сидіти на одному місці, хочу далі розвиватися. Розумію, що навчання важливе, але щойно чую про школу, уроки, у мене одразу ж пропадає настрій. Тому що моя асоціація зі школою – це булінг. І булінг страшний! Діти думають, що мій тато – клоун. А він не такий!" – заявила вона.

На думку Кошової, зміна школи не дасть результату.

"Це не вирішить проблеми. Коли діти дізнаються, що мій тато – Євген Кошовий, усе одно починають заздрити, говорити непристойності", – зазначила вона.

Донька Кошового запевняє, що не може дати відсіч кривдникам і вважає за краще мовчати. За її словами, батько хотів піти у школу розібратися.

"Тато говорить: "Може, піти набити морду?" І що? Що це змінить? Це неправильно. Але, щоправда, я вже не можу це вислуховувати. Напевно, потрібно просто говорити з батьками, які так виховують дітей, що вони можуть говорити непристойності іншим. Іноді про це просто забуваю, бо не хочу витрачати на це час", – зізналася вона.

Варвара Кошова – старша донька актора комедійної студії "Квартал 95" Євгена Кошового від танцівниці й дизайнерки одягу, його дружини Ксенії Кошової. Пара зареєструвала шлюб 7 липня 2007 року. У них також є молодша донька Серафима (2014 року). Варвара Кошова брала участь у шоу "Розсміши коміка. Діти", "Голос. Діти", "Ліга сміху", знялася в серіалі "Папа рулить".

Засновником студії "Квартал 95" є шоумен Володимир Зеленський, обраний 2019 року президентом України.