Дочка президента Киргизстану продемонструвала оголений живіт на пізньому терміні вагітності

Шагієва: Моє тіло – не предмет для оцінювання його сексуальності, і якщо ви побачили на фотографії сексуальний, непристойний підтекст – це ваші проблеми
Фото: homesickbluess / Instagram

Дочка президента Киргизстану Алмазбека Атамбаєва Алія Шагієва поділилася власним знімком у нижній білизні на пізньому терміні вагітності.

Дочка президента Киргизстану Алмазбека Атамбаєва Алія Шагієва продемонструвала оголений живіт на пізньому терміні вагітності. Фото вона оприлюднила в Instagram.

Дівчина видалила негативні коментарі й закрила можливість коментування поста.

"Фото спричинило дуже потужні ментальні вибухи в анальних отворах багатьох жителів нашої колоритної країни", – написала вона.

Також Шагієва пояснила, навіщо опублікувала знімок.

"Поняття "виглядати нескромно" є частиною соціальної структури, яка з'явилася у нас разом із патріархальними устоями. У Вікторіанську епоху, наприклад, було нескромно показувати щиколотки, в певних країнах це "непристойно" і в нашому столітті", – написала вона.

"Моє тіло – не предмет для оцінки його сексуальності, і якщо ви побачили на фотографії сексуальний, непристойний підтекст – це ваші проблеми, враховуючи ще й те, що на фотографії я вагітна. Адже вагітність – це про материнство, а не секс і пристойності", – додала вона.

У вересні 2016 року на той момент 19-річна Шагієва вийшла заміж за 24-річного росіянина Костянтина, з яким познайомилася в інтернеті у 15-річному віці.