Дольче і Габбана засвітилися в компанії путініста Кіркорова. Він назвав їх друзями і цілував руку Міррен, яка раніше читала вірші Жадана

Кіркоров, якому заборонено в'їзд у деякі європейські країни, з'явився на вечірці в італійських дизайнерів
Фото: Philipp Kirkorov / Facebook
Російський співак Філіп Кіркоров, який виступив на підтримку президента країни-агресора Росії Володимира Путіна і повномасштабного вторгнення РФ в Україну, відвідав модний показ італійського бренда Dolce&Gabbana. Відповідні фото, на яких його зафіксовано разом з італійськими дизайнерами Доменіко Дольче і Стефано Габбана, артист-путініст опублікував 9 липня у Facebook.

"Мої друзі Доменіко і Стефано завжди дивують своїх клієнтів", підписав фото Кіркоров. На знімках поруч із ним також зафіксовано російську блогерку Вікторію Шелягову й молдовську співачку Наталію Гордієнко.

На одному з фото Кіркоров позує поруч з американською акторкою Гелен Міррен, яка раніше виступила на підтримку України, а в річницю повномасштабного вторгнення РФ прочитала на заході в Лондоні вірші українського письменника Сергія Жадана. Відповідне відео опубліковано в YouTube The Independent.

У момент зйомки Кіркоров цілував Міррен руку.

Представники бренда наразі не коментували присутності російського артиста на своєму заході.

Контекст:

Кіркорова занесено до бази сайта "Миротворець" за відкриту підтримку політики президента РФ Володимира Путіна й війни РФ проти України.

У січні 2022 року президент України Володимир Зеленський ввів у дію ухвалене 6 січня на засіданні Ради національної безпеки і оборони рішення про санкції проти 119 осіб, які живуть у Росії, включно з Кіркоровим.

Кіркорову заборонено в'їзд до низки європейських країн. Зокрема, він не може відвідувати Молдову, Естонію та Литву.