Донька Костянтина Меладзе пояснила, чому батьки не прийшли підтримати її на зйомках шоу "Голос країни"

Лія Меладзе обрала команду Дорофєєвої на шоу "Голос країни"
Скріншот: Голос країни / YouTube
17-річна донька українського продюсера Костянтина Меладзе в інтерв'ю, яке 8 лютого опубліковано на сайті "КП в Украине", розповіла, чому батьки не прийшли підтримати її під час сліпих прослуховувань на шоу "Голос країни" на "1+1".

"На шоу вас підтримували лише друзі, нікого з родичів помітно не було?" – запитали в Лії Меладзе журналісти.

"Так, були лише мої друзі. Хотіла взяти бабусю із собою, але за цих коронавірусних часів краще поберегтися, тому вона не змогла. А тата не кликала з тієї причини, щоб не привертати зайвої уваги. Він би непоміченим не залишився. А мама не любить телекамер", – заявила дочка продюсера.

Контекст:

Лія Меладзе (2004) – дочка Костянтина Меладзе від першого шлюбу з Яною Сумм. 1 березня 2022 року їй виповниться 18 років. Має старшу рідну сестру Алісу (2000) та молодшого брата Валерія (2005).

2013 року Меладзе та Сумм заявили про намір розлучитися, а за рік колишня дружина Меладзе вдруге вийшла заміж.

Восени 2015 року продюсер одружився з екссолісткою гурту "ВІА Гра" Вірою Брежнєвою. Спільних дітей у пари немає.

У січні 2021 року Лія Меладзе в інтерв'ю ТСН зізналася, що не спілкується з Брежнєвою.

6 лютого на каналі "1+1" вийшов третій випуск шоу "Голос країни" за участю Лії Меладзе. Вона виконала пісню Hallelujah, але не змогла її закінчити, розплакавшись через хвилювання. Проте до неї розвернулися всі чотири тренери шоу – донька Меладзе обрала команду української співачки Наді Дорофєєвої. За словами Лії Меладзе, Дорофєєва їй "ближча за духом".