Дорофєєва заявила, що до її чоловіка Кацуріна вже "підбивають клинці інші артисти"

Дорофєєва про співпрацю із чоловіком: Я вам чесно скажу, я стояла в черзі у його графіку
Фото: Надя Дорофєєва / Telegram

Українській співачці Наді Дорофєєвій доводилося заздалегідь узгоджувати свій графік із чоловіком, українським ресторатором Михайлом Кацуріним, щоб мати можливість попрацювати над піснями, які ввійшли до її нового альбому Heartbeat. Про це вона розповіла 27 вересня в ефірі каналу М1 music.

"Я вам чесно скажу, я стояла в черзі у його графіку. Тому що, по-перше, у нього є своя робота. І мені, щоб його відірвати – я бронюю Мішу десь за три тижні, щоб ви розуміли. Я зараз не жартую", – розповіла артистка.

Вона зазначила, що чоловік, окрім того, що знімає проєкти для YouTube та Instagram, займається і своєю основною роботою – ресторанами.

"Тепер у нього є ще й четверта робота. Я жартую. Хочу сказати, що вже навіть підбивають клинці до нього й інші артисти, як до автора", – зізналася Дорофєєва.

Контекст:

Кацурін є співавтором 11 пісень із нового альбому Дорофєєвої. Heartbeat – другий сольний альбом Дорофєєвої. Загалом у нього увійшло 12 композицій, над якими артистка разом із чоловіком працювала півтора року.

Перший сольний альбом під назвою "Сенси" співачка презентувала восени 2022 року.