"Ідіть сріть десь в іншому місці". Дорофєєва відповіла на звинувачення в тому, що вона "увела чоловіка у подруги"

Дорофєєва з Dantes раніше товаришували з Кацуріними
Фото: nadyadorofeeva / Instagram
Українська співачка Надя Дорофєєва 30 листопада змінила аватарку на своїй офіційній сторінці у Facebook, опублікувавши фото, на якому її знято без макіяжу з розпущеним волоссям.

У коментарях під новим фото співачки спалахнув скандал, пов'язаний із її особистим життям – співачка розлучилася зі своїм чоловіком, українським співаком Dantes, і зараз перебуває у стосунках із його другом, українським ресторатором Михайлом Кацуріним, чия дружина дизайнерка Дар'я Кацуріна була її подругою.

"Огидно дивитися, знаючи, яка вона людина", – відреагувала на нову публікацію Дорофєєвої користувачка мережі з ім'ям Anastasiia Shakhmatova. Вона також додала, що співачка "увела чоловіка у подруги, де є двоє дітей".

"Моя ви хороша, у Facebook так багато сторінок. Ідіть сріть десь в іншому місці", відповіла підписниці артистка. Її коментар зібрав понад 200 лайків.


Контекст:

Про роман Дорофєєвої та Кацуріна стало відомо наприкінці березня 2022 року, за кілька тижнів після того, як співачка офіційно оголосила про розставання з Dantes.

Артист зізнався, що вони зі співачкою вирішили роз'їхатися і пожити окремо на початку лютого, після чого вже не возз'єдналися.

Дорофєєва і Dantes поки не повідомляли, що розлучилися, тоді як Кацурін офіційно оформив розлучення зі своєю дружиною.

Зараз його колишня дружина має стосунки з Dantes. За словами Кацуріної, співак спочатку її підтримував під час розлучення із чоловіком, а потім між ними почалися особисті стосунки.

У Кацуріних є двоє дітей: дочка Олександра (2016) та син Іван (2021). У Дорофєєвої із чоловіком дітей у шлюбі не було.

Коментуючи свій роман із Кацуріною та стосунки своєї дружини з Кацуріним, Dantes підкреслив, що раніше вони всі вчотирьох дружили.