"Довіряти людям необхідно з великою обережністю". "ВІА Гру" залишила друга солістка Меганська

Із 2018 року учасницями групи були Меганська (зліва), Синецька (у центрі) та Еріка Герцег (праворуч)
Фото: omeganskaya / Instagram

Солістка групи "ВІА Гра" Ольга Меганська виступала у складі колективу 2,5 року. Вона пішла з групи за п'ять місяців після того, як колектив покинула Еріка Герцег.

Солістка групи "ВІА Гра" Ольга Меганська залишила колектив. Про це вона написала 16 жовтня на своїй сторінці в Instagram.

"Хочу повідомити, що я покинула групу "ВІА Гра". Здається, зовсім нещодавно був перший концерт із моєю участю, а минуло вже два з половиною роки! Я щаслива, що мені вдалося познайомитися зі світлими й цікавими людьми. Були і труднощі. Довіряти людям необхідно з великою обережністю. І це теж важливий досвід, який допоможе мені в майбутньому", – написала артистка.

Меганська заявила, що причиною звільнення є неможливість подальшої плідної співпраці.

наю, що ви чекали новий склад із моєю участю, але нова реальність і територіальний локдаун внесли свої корективи, і, на жаль, подальшу співпрацю вже не бачу плідною", – підсумувала вона.

Українська жіноча група "ВІА Гра" була створена 2000-го року в Києві. Генеральним продюсером колективу є композитор Костянтин Меладзе.

З вересня 2018 року учасницями групи були Еріка Герцег, Ольга Меганська та Уляна Синецька.

Після того, як колектив у травні 2020 року залишила Еріка Герцег, продюсер оголосив кастинг на місце нової учасниці. Зараз єдиною учасницею групи залишається Синецька.