Другий із близнюків, які прославилися пластичними операціями, Ігор Богданов помер за шість днів після брата

Григорій Богданов (праворуч) та Ігор Богданов (ліворуч) заперечували факт втручання пластичної хірургії у свою зовнішність

Фото: vokrug.zvezd / Instagram

Другий із братів-близнюків Богданових, французький шоумен російського походження Ігор помер 3 січня у віці 72 років. Він пішов із життя за шість днів після смерті його брата Григорія. Про це увечері 3 січня повідомило французьке інформагентство AFP.

"У мирі й любові, в оточенні своїх дітей і сім'ї Ігор Богданов пішов в інший світ у понеділок, 3 січня 2022 року", – цитує видання повідомлення, яке через агента передали родичі для ЗМІ.

Про причину смерті сім'я не повідомила. Також у публікації наголошують, що брати не були вакцинованими проти COVID-19.

Контекст:

Григорій Богданов помер 28 грудня 2021 року в паризькій лікарні.

Брати Ігор та Григорій Богданови народилися 29 серпня 1949 року в Сен-Ларі, Франція.

У 1970–80-х роках вони вели науково-популярні програми на французькому телебаченні, присвячені космології та науковій фантастиці, і публікували книги про роботів і наукові феномени.

У мережі Богданови прославилися через величезну кількість пластичних операцій – вони змінили вилиці, підборіддя і губи. Водночас брати заперечували факт втручання пластичної хірургії у свою зовнішність.

Ігор Богданов був одруженим тричі. У шлюбі з актрисою Женев'єв Град у нього народився син Дмитро (1976), якого не визнав своїм. Другою дружиною Ігоря стала Людмила д'Ультремон – донька графа Марка-Антуана д'Ультремона і графині Марії Терезії фон Галлен. У цьому шлюбі в нього народилося троє дітей: Саша Марія Остасенко-Богданова (1989), Анна Кларія Остасенко-Богданова (1991) та Венцеслас Остасенко-Богданов (1994).

1994 року Ігор розлучився, а в жовтні 2009 року одружився з письменницею Амелі де Бурбон де Парм. У шлюбі у нього народилися сини Олександр (2011) та Костянтин (2014).

Григорій Богданов не був одруженим і не мав дітей.