Дружина Бардаша показала живіт на пізньому терміні вагітності

Бардаш та Коцюба одружилися в серпні
Фото: george.bardash / Instagram

Екслідер гурту "Грибы", фронтмен проєкту Youra Юрій Бардаш готується до поповнення у родині – його дружина, модель Єлизавета Коцюба, вагітна.

Дружина екслідера гурту "Грибы", фронтмена проєкту Youra Юрія Бардаша, українська модель Єлизавета Коцюба поділилася в Instagram знімком і відео з Одеси. Зараз дружина Бардаша при надії: на фото і в ролику видно кругленький живіт.

"В шубі великого артиста на березі Одеського океану", – написала вона.

Очевидно, наразі у Коцюби вже пізній термін вагітності.

Вперше Коцюба опублікувала фото, на якому помітно кругленький живіт, 27 вересня.

А 9 жовтня вона публікувала спільне відео із чоловіком, який цілує її голий живіт.

Про весілля Бардаша та Коцюби стало відомо на початку серпня 2020 року.

Бардаш був одружений зі співачкою Луною (Крістіною Герасимовою). В інтерв'ю виданню Bestin.ua Луна розповідала, що вони із Юрієм Бардашем зійшлися, коли їй було 19 років, тобто у 2009 році. У 2010 році пара на кілька років переїхала до США, там у них народився син Георгій.

У червні 2018 року Бардаш повідомив, що Луна пішла до свого саунд-продюсера Саші Волощука.

Бардаш був продюсером гуртів Quest Pistols та "Нервы". Він став відомим після виходу трека "Тает лед" гурту "Грибы". У 2017 році "Грибы" припинили своє існування.

У грудні 2019 року музиканта внесли до бази даних українського сайту "Миротворець" за антиукраїнську пропаганду – це сталося після того, як в інтерв'ю російському журналісту Юрію Дудю музикант заявив про нібито утиски російськомовних громадян в Україні.