Дружина принца Гаррі назвала справжню дату реєстрації їхнього шлюбу

Датою одруження принца Гаррі та його дружини Меган раніше вважали 19 травня 2018 року
Фото: oprah / Instagram
Дружина принца Гаррі Меган назвала публічну церемонію їхнього одруження, яка відбулася 19 травня 2018 року, спектаклем і зізналася, що в їхньому свідоцтві про шлюб вказано іншу дату.

Дружина британського принца Гаррі Меган в інтерв'ю американській журналістці Опрі Вінфрі, яке 7 березня вийшло на каналі CBS, зізналася, що реєстрація їхнього шлюбу відбулася за три дні до публічної урочистої церемонії. Про це повідомляють на сайті CBS News.

Дружина принца Гаррі підкреслила, що в їхньому свідоцтві про шлюб вказано дату непублічної реєстрації їхнього союзу. Герцогиня Сассекська Меган підкреслила, що церемонію проводили без гостей у присутності архієпископа Кентерберійського.

Публічну церемонію, яка відбулася 19 травня 2018 року, герцогиня Сассекська назвала "спектаклем для всього світу".

Трансляцію офіційної церемонії одруження вели на каналі королівської сім'ї Великобританії в YouTube.

За рік після весілля в подружжя народився первісток – син Арчі. Про другу вагітність герцогині Сассекської Меган стало відомо 14 лютого 2021 року – вона чекає на дівчинку.

Після відмови від королівських повноважень у січні 2020 року принц Гаррі із сім'єю проживає у США. 19 лютого 2021-го королева Великобританії Єлизавета II позбавила принца Гаррі та його дружину Меган почесних королівських звань і статусу опікунів британських закладів після того, як пара підтвердила, що не повернеться до виконання обов'язків.