"Дуже дорого". Вєрка Сердючка з мамою у новорічну ніч виступили в готелі Дубая. ЗМІ озвучили їхній гонорар

Данилко зустрів Новий рік на сцені у Дубаї
Фото: bigartfestival / Instagram
Український артист Андрій Данилко, який виступає в образі співачки Вєрки Сердючки, разом з акторкою Інною Білоконь, яка грає роль матері його героїні, та своїм колективом у ніч на 1 січня виступив із концертом на сцені Big Art Festival, який відбувся в одному з готелів міста Дубай (ОАЕ). Відповідні фото і відео опубліковані на сторінці організаторів концерту української співачки в Instagram.

"Символ свята, запальна та яскрава Вєрка Сердючка стала головною зіркою новорічної ночі Big Art Festival королева найвеселіших вечірок виконала для гостей фестивалю усі свої легендарні святкові хіти", – ідеться у публікації.

На початку грудня організатор заходу Максим Берін у коментарі російському виданню StarHit розповів, що домовлятися про цей виступ Данилку та його колективу довелося за півтора року до заходу.

Коментуючи гонорар артиста, Берін зазначив, що це дуже дорого. Видання зазначає, що йдеться про 12 млн руб. (майже 4,3 млн грн).

Разом із Сердючкою на одній сцені також виступав російський гурт "Иванушки International".

Контекст:

Данилко народився 1973 року в Полтаві. Він став популярним у 1990-х роках після того, як почав виступати в образі провідниці Вєрки Сердючки.

2007 року Вєрка Сердючка разом зі своєю мамою представляла Україну на "Євробаченні", де посіла друге місце з піснею Dancing Lasha Tumbai. 2008 року Данилку надали звання народного артиста України.