Джамала розповіла, скільки скинула за три тижні схуднення

Джамала: Ваги показали, що я скинула всього 800 г
Фото: jamalajaaa / Instagram
За словами української співачки Джамали, за три тижні після того, як вона почала худнути, результати аналізів засвідчили зменшення кількості жирової маси. Незважаючи на це, співачка зазначила, що дива не сталося.

Українська співачка Джамала 3 лютого в Instagram повідомила, що за три тижні схудла на 800 г.

"Готова доповідати про виконану роботу і нові правила харчування за минулі три тижні. Дива не трапилося. Хоча результати аналізів говорять, що я значно зменшилася в обсягах, зменшилася кількість жирової маси, але ваги показали, що я скинула всього 800 г", – написала співачка.

Джамала підкреслила, що й далі йде до своєї мети та почувається натхненною, оскільки інші показники покращилися.

"Я щаслива, що можу пишатися своїми новими результатами і продовжувати шлях до заповітної десяточки!" – підсумувала вона.

14 січня співачка повідомила, що має намір скинути 10 кг, щоб повернутися в колишню форму. На момент публікації вага артистки становила 69 кг.

Джамала (справжнє ім'я – Сусана Джамаладінова) народилася 1983 року в Киргизькій РСР. Шкільні роки артистки минули у Криму, куди її сім'я переїхала 1989 року.

Творчу кар'єру співачка розпочала у 18 років, а 2016 року перемогла на "Євробаченні 2016" у Стокгольмі з піснею "1944".

Співачка заміжня за економістом Бекіром Сулеймановим – пара зареєструвала шлюб у квітні 2017 року. Подружжя виховує двох синів – Еміра-Рахмана (2018) та Селіма-Гірая, який народився в червні 2020 року.