Джамала заспівала під акомпанемент піаніста Амасяна

Джамала: Я мріяла заспівати з ним із моменту, як почула його гру, навіть поставила собі заставку-візуалізацію на телефон, уявляла наш спільний виступ
Фото: jamalajaaa / Instagram

Українська співачка Джамала виступила разом із піаністом Тиграном Амасяном.

Українська співачка Джамала оприлюднила в Instagram відео свого виступу на концерті піаніста Тиграна Амасяна в Роттердамі.

"Спеціально їздила на два його виступи на North Sea Jazz у Роттердамі. Минулого року була на його концерті в Києві, після якого ми й познайомилися. Я мріяла заспівати з ним із моменту, як почула його гру, навіть поставила собі заставку-візуалізацію на телефон, уявляла наш спільний виступ. І ось мрія здійснилася!" – розповіла Джамала.

Джамала перемогла на "Євробаченні 2016", здобувши від журі та глядачів 534 бали. Загалом у фіналі конкурсу виступили представники 26 країн. Друге місце, набравши 511 балів, посіла представниця Австралії Демі Їм, третє дісталося російському виконавцю Сергієві Лазарєву, котрий здобув 491 бал.

Співачка виступала з піснею "1944", присвяченою темі репресій сталінського режиму проти кримськотатарського народу – депортації 1944 року.