Джанабаєва у присутності Меладзе погодувала грудьми доньку. Фани обговорюють виснажений вигляд подружжя

Джанабаєва і Меладзе: Друзі, з травневими святами!
Фото: albinadzhanabaeva / Instagram
Російська співачка Альбіна Джанабаєва на своїй сторінці в Instagram 2 травня оприлюднила ролик, у якому вони з чоловіком, співаком Валерієм Меладзе, привітали шанувальників із травневими святами.

"Нічого, що ночі безсонні, зате дні веселі", – написала Джанабаєва.

У ролику видно дитячу руку, яка торкає груди співачки. Вона записала відео у процесі годування своєї новонародженої доньки.

"Друзі, з травневими святами!" – сказав Меладзе, трясучи брязкальцем. "Усім чудового відпочинку, гарного настрою!" – додала Джанабаєва.

Підписники помітили, що чоловік і жінка мають втомлений вигляд.

"Тепер я розумію, що не ми одні такі замучені", – зазначила yana_kordonska.

"Це на 1 квітня треба було викласти. Красива ти, тебе навіть синці не псують!" – написала polina_askeri.

Як терміново прибрати синці під очима. Три експресспособи

Візьміть кубики льоду і проведіть ними по шкірі. Рухи потрібно робити від зовнішньої частини обличчя до внутрішньої.

Можна також використовувати компреси із зеленого чаю. Для цього необхідно зробити міцну заварку, занурити в неї шматочки бинта або ватні диски, занурити в чай. Помістити на закриті очі і полежати 10–15 хвилин.

Впоратися із синцями і набряками допоможе й маска зі свіжого огірка. Тонкі шматочки необхідно розмістити на зоні під очима. Витримати приблизно 15 хвилин.

Контекст:

Джанабаєва народила доньку 12 квітня 2021 року. Разом із Меладзе вона також виховує двох синів: Костянтина (2004) і Луку (2014 року).

Новонароджена стала для Меладзе шостою дитиною. Від першого шлюбу у Меладзе є три доньки: Інга (1991), Софія (1999) і Аріна (2002). З їхньою матір'ю Іриною Меладзе артист розлучився в січні 2014 року. Того самого року співак зареєстрував шлюб із Джанабаєвою.