Джеджула прокоментував звинувачення вагітної дружини в домашньому насильстві

Джеджула і Леус одружилися у жовтні 2017 року
Фото: djedjula / Instagram
Український шоумен Андрій Джеджула заявив, що розлучився з Юлією Леус ще рік тому, але незабаром вона повернулася до нього. У серпні пара повідомила, що готується до поповнення в родині. Кілька днів тому Леус заявила, що життя майбутньої дитини опинилося під загрозою, і звинуватила в цьому Джеджулу.

Український шоумен Андрій Джеджула відреагував на звинувачення в домашньому насильстві з боку своєї дружини Юлії Леус, яку кілька днів тому шпиталізували через загрозу переривання вагітності, давши 31 грудня телефонний коментар виданню "КП в Україні".

За словами Джеджули, він пов'язує звинувачення дружини щодо нього з її гормональним фоном. Ведучий заявив, що в нього й раніше "періодично прилітали тарілки". Він повідомив, що причиною останнього конфлікту стала публікація знімка, на якому він зображений у компанії української співачки Насті Каменських, одягненої в комбінезон із прозорими вставками.

Ведучий зізнався, що Леус приревнувала його до співачки.

Джеджула також повідомив, що рік тому розлучився з матір'ю своєї майбутньої дитини – розлучення відбулося з ініціативи Леус, але незабаром ексдружина знову до нього повернулася.

Коментуючи заяву вагітної Леус про домашнє насильство, Джеджула порадив їй звернутися із заявою в поліцію, якщо таке дійсно сталося.

Джеджула зізнався, що не відвідуватиме дружини в лікарні, оскільки сумнівається в тому, що все це не є розіграшем. Він підкреслив, що весь час проводить на роботі, а вдома займається ремонтом, який "затіяла" Леус.

Зі свого боку Леус у коментарі виданню заявила, що у них із Джеджулою були розділені продукти харчування, а сам ведучий часто підвищував голос на її 18-річну доньку Ангеліну від попередніх стосунків.

За словами Леус, вона сподівалася, що очікування дитини змінить характер чоловіка, але цього не сталося. Вона підсумувала, що не має наміру повертатися додому після виписки з лікарні.

Джеджула і Леус зареєстрували шлюб у жовтні 2017 року. У січні 2018 року пара вирушила в медовий місяць.

30 серпня 2020 року Леус заявила про вагітність. У жовтні пара повідомила, що в них народиться донька.

29 грудня Леус зробила заяву з лікарні, повідомивши, що перебуває під крапельницями, оскільки її вагітність виявилася під загрозою переривання. У Instagram Stories вона повідомила, що пережила сильний стрес через чоловіка, не уточнивши подробиць.

Раніше ведучий мав стосунки зі співачкою Сантою Дімопулос, яка народила йому сина Даніеля (2008).