Джон Бон Джові врятував жінку, яка перелізла через міст і збиралася стрибнути в річку. Відео

Співак поки що не коментував події
Фото: ЕРА

Американський співак Джон Бон Джові під час зйомок кліпу в Нешвіллі (США) побачив жінку, яка стояла на зовнішньому виступі мосту над річкою Камберленд, тримаючись за поручні. Артист підійшов до неї й почав розмову, намагаючись переконати її не стрибати з мосту. Про це повідомляє 12 вересня ВВС.

Поліція Нешвілла подякувала артисту за втручання, розмістивши відео інциденту в соцмережі X.

"Висловлюємо подяку Джону Бон Джові та його команді за допомогу жінці на пішохідному мосту Сайгенталер у вівторок увечері. Ми всі маємо допомагати одне одному залишатися в безпеці", – ідеться в публікації.

На відео зафіксовано, як жінка в синьому одязі стоїть на виступі, тримаючись за поручні. Співаку вдалося переконати жінку не вчиняти самогубства. Артист також допоміг їй перелізти назад через поручні мосту. Після того, що сталося, артист обійняв її.

Співак поки що не коментував події. Поліція не називає імені та прізвища жінки, а також не стала озвучувати причини, які спонукали її перелізти через поручні мосту.

Контекст:

Джон Бон Джові – вокаліст, гітарист і засновник гурту Bon Jovi. Дебютний альбом гурту під назвою Bon Jovi було випущено 21 січня 1984 року. Він став золотим у США.