Dzidzio став другим зірковим детективом у шоу "Маска"

Dzidzio: Пора відкрити секрет
Фото: DZIDZIO / Facebook

Український співак Dzidzio (Михайло Хома) візьме участь у шоу "Маска" на каналі "Україна" як детектив – йому разом зі співачкою Олею Поляковою, яка також є детективом, потрібно буде розгадати, хто із зірок українського шоу-бізнесу, спорту або політиків ховається під маскою.

Український співак Dzidzio (Михайло Хома) стане другим зірковим детективом у шоу "Маска" на каналі "Україна". Про це він написав 24 листопада в Instagram.

"Пора відкрити секрет – став зірковим детективом в оригінальному гіпершоу "Маска". Будете дивитися і допомагати мені відгадувати зірок, що ховаються під масками?" – звернувся артист до фоловерів.

Шоу "Маска" є адаптацією американського формату The Masked Singer і складатиметься із 12 епізодів, ідеться на сайті каналу. Учасниками проєкту стануть українські актори, музиканти, коміки, спортсмени, політики і співаки, імена яких потрібно буде розгадати зірковим детективам.

Ведучим телепроєкту заявлено Володимира Остапчука. Першим зірковим детективом стала українська співачка Оля Полякова. Дати прем'єри шоу поки що не розголошують.

3 жовтня на каналі "1+1" відбулася прем'єра шоу "Маскарад", у якому дві команди змагалися за те, щоб здобути право відгадати зірку, яка ховається в маскарадному костюмі.

Після цього ТРК "Україна" звинуватила колег у плагіаті. У відповідь на це представники каналу "1+1" заявили, що мають намір захистити в суді честь і ділову репутацію.