Ексчоловік Ані Лорак похвалився "фото, про яке мріяв 15 років"

Налчаджиоглу вважає символічним те, що йому вдалося втілити мрію за тиждень до Дня Незалежності України
Фото: muratnalca / Instagram
Колишній чоловік української співачки Ані Лорак, яка живе і працює в РФ, Мурат Налчаджіоглу 17 серпня опублікував ролик, на якому його зображено у полі із соняшниками.

"15 років мріяв про фото у соняшниках. Символічно зробити його за тиждень до [Дня] Незалежності України", – написав Налчаджиоглу.

Контекст:

Ані Лорак і Мурат одружилися 15 серпня 2009 року. За 10 років подружжя офіційно розірвало шлюб. У них є дочка Софія (2011).

За рік до розлучення Налчаджиоглу зняли на відео в одному із київських нічних клубів у компанії дівчини тієї миті, коли він гладив її стегна. Пара довгий час не коментувала розставання, а у квітні 2021 року обоє висловилися про те, що сталося.

Налчаджиоглу назвав свою поведінку, яка спровокувала розлучення, "помилкою", підкресливши, що не виправдовуватиметься.

Співачка зізналася, що зрада чоловіка і розлучення стали для неї складним періодом. "Він публічно з'являвся із дівчатами і поводився неналежно у країні, місті, де всі мене поважають. У якому світлі він виставляв мене?" – заявила вона, підкресливши, що зараз їм вдалося налагодити стосунки заради дочки.

Після розлучення Налчаджиоглу часто відвідує доньку в Москві, а разом із колишньою дружиною почав з'являтися на публічних заходах.