Ексчоловік Ані Лорак висловився про Росію після заяви співачки, що між РФ та Україною "конфлікт"

Налчаджиоглу не став мовчати про війну
Фото: muratnalca / Instagram

Колишній чоловік української співачки Ані Лорак, яка замовчує війну Росії проти України, турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу чітко висловив свою позицію щодо країни-агресора. Пост він розмістив 2 березня в Instagram Stories.

"Росія – агресор", – написав він.

Також Налчаджиоглу додав хештеги "бережи себе", "бережіть себе", "Київ", "Україна".

Фото: muratnalca / Instagram

Контекст:

Налчаджиоглу живе в Україні. Він є співзасновником української філії турецької косметичної фірми. Налчаджиоглу був одружений з Ані Лорак із 2009-го до 2019 року. У січні 2019-го вони розлучилися. У шлюбі в пари народилася дочка Софія (2011).

Ані Лорак – українська співачка, але після 2014 року артистка працює у РФ. 2 березня 2022 року Ані Лорак заявила, що "в Україні триває вбивча й руйнівна війна", і закликала її зупинити. Співачка не вказала, кому конкретно адресовано її заклик, а також того, що країна-агресор РФ напала на Україну.

19 жовтня президент України Володимир Зеленський увів санкції щодо артистів, які підтримали політику російського лідера Володимира Путіна. У санкційному списку, зокрема, опинилася й Ані Лорак. 1 січня 2023 року співачка назвала ракетний обстріл Києва в новорічну ніч "ситуацією, яка затьмарила їй момент свята".

Лорак занесли в базу "Реєстру ДержZрадників".

Лорак після заборони виступати у РФ заявила, що ніколи не допомагала ЗСУ і назвала "конфліктом" вторгнення Росії в Україну.

Свій пост вона розмістила після того, як мер Краснодара (Росія) скасував її концерт у місті, який планували на 27 квітня, через підозри, що "вона може переказати зароблені у РФ гроші на підтримку ЗСУ".