Ексдружина Остапчука розповіла, що він погрожує відсудити у неї дітей, і про діагноз, який шоумену поставив психотерапевт

Войченко: Володимир озвучує мені різні речі часто і перемішує їх із погрозами і шантажем
Фото: olenavoychenko / Instagram

Колишня дружина українського шоумена Володимира Остапчука, перекладачка Олена Войченко заявила, що в її ексчоловіка є проблеми, які почалися ще у дитинстві.

Ексдружина українського шоумена Володимира Остапчука, перекладачка Олена Войченко програмі "Світське життя" на "1+1" розповіла, що колишній чоловік намагається відсудити у неї дітей.

За словами Войченко, Остапчук говорив їй, що вже подав до суду відповідний позов.

"Офіційно ніхто не повідомляв. Володимир озвучує мені різні речі часто і перемішує їх із погрозами і шантажем", – зізналася ексдружина шоумена.

Вона додала, що не забороняла колишньому чоловікові бачитися з дітьми і навіть наполягала, щоб вони були присутні на його весіллі з нотаріускою Христиною Горняк.

"Я просила його брати дітей, просила знайомити. Я наполягала на тому, щоб він більше спілкувався з дітьми до весілля, аби вони були присутні на весіллі, щоб розуміли, що відбувається. Але вирішили інакше", – зазначила вона.

За словами Войченко, їхні з Остапчуком діти бачили нову дружину батька двічі.

"Володимир мені озвучив: "У мене щаслива родина, ти самотня, ти у стресі, тому діти мусять жити зі мною". Я, звісно, проти такої ситуації", – сказала вона.

Войченко зізналася, що колишній чоловік вимагав проведення їй психологічної експертизи і до неї приходили з опікунської служби перевіряти, в яких умовах живуть діти.

За словами колишньої дружини шоумена, у самого Остапчука були проблеми психологічного характеру, коли вони ще жили у шлюбі: йому ставили діагноз "депресія", коріння якої походить із дитинства.

Войченко зазначила, що ексчоловік щомісяця виплачує їй 10 тис. грн на дітей і допомагає платити за їхнє навчання. Вона додала, що одноразово він збільшив цю суму вдвічі.

Остапчук та Войченко прожили разом 12 років. У шлюбі у пари народилося двоє дітей: дочка Емілія (2013) і син Еван Олександр (2018). Подружжя розірвало шлюб 6 березня 2020 року.

15 жовтня 2020 року Остапчук одружився з Горняк. Пара зіграла весілля за три місяці після заручин. Це другий шлюб у біографії шоумена.