"Еротично", "Бомбіта". Ексучасниця "ВІА Гри" Міша Романова позувала в Туреччині в бікіні

Міша Романова покинула "ВІА Гру" 2018 року
Фото: misharomanova / Instagram
Колишня солістка групи "ВІА Гра", українська співачка Міша Романова 6 травня в Instagram опублікувала фото, на якому зображена в зеленому бікіні під час сімейного відпочинку в Туреччині.

"Так виглядають ідеальні травневі свята і жодних турбот! Ми з сім'єю знайшли чудове місце на турецькому узбережжі", – написала вона.

"Еротично", – відреагували на фото підписники артистки.

"Купальник – відпад. Розкішна жінка", – написали в коментарях фолловери.

"Бомбіта", – прокоментували користувачі мережі.

Контекст:

Співачка Міша Романова (справжнє ім'я – Наталія Могилинець) з'явилася у групі "ВІА Гра" 2013 року після перемоги на проєкті "Хочу к Меладзе". Вона покинула колектив на початку 2018-го. Зараз співачка виступає сольно.

Її продюсером став ексбойфренд – український співак Макс Барських (справжнє ім'я артиста – Микола Бортник). Він також є хрещеним батьком сина Міші Романової Мартіна (2018).

Мартін – єдина дитина Романової. Його батько – український режисер, із яким артистка розлучилася ще до появи сина на світ. Імені батька своєї дитини співачка не називає.

З 29 квітня до 17 травня в Туреччині ввели жорсткий локдаун на додаток до цілодобової комендантської години, яка діє у країні з 22 квітня. Влада уточнила, що обмеження не торкнуться туристів, які запланували відпочинок із проживанням у готелях.

З 7 травня в Туреччині посилюють локдаун.