Французький дизайнер рік приховував опіки, які дістав під час вибуху каміна в його будинку

Тривалий час Рустен приховував сліди від опіків, носячи одяг із довгими рукавами
Фото: olivier_rousteing / Facebook

Знаменитий французький модельєр, креативний директор модного дому Balmain Олів'є Рустен дістав серйозні опіки через вибух каміна у своєму будинку та рік приховував це. Про це він розповів у Instagram 9 жовтня.

"Рівно рік тому в моєму будинку вибухнув камін. Наступного ранку я прокинувся в паризькій лікарні "Сен-Луї". Талановитий персонал цієї знаменитої лікарні, яка лікувала неймовірну кількість випадків COVID-19 одночасно, чудово дбав про мене", – написав модельєр.

За словами Рустена, він зробив усе, щоб приховати цю історію від якнайбільшої кількості людей.

"Чесно кажучи, я не зовсім упевнений, чому мені було так соромно, можливо, це одержимість досконалістю, якою відома мода, і моя власна невпевненість", – згадує він.

Модельєр ховав шрами за допомогою масок для обличчя, водолазок, довгих рукавів і перснів.

Рустен додав, що його ювілейне шоу, яке відбулося наприкінці вересня, було присвячене "святкуванню зцілення від болю". Він також опублікував фрагмент із цього модельного показу. У ньому моделі дефілюють у вбраннях, які складаються з численних пов'язок, схожих на ті, які носив сам модельєр під час лікування.

Контекст:

Рустен народився 13 вересня 1985 року. Раннє дитинство він провів у притулку для сиріт, доки 1986 року молода пара не взяла його на виховання. Майбутній модельєр навчався у вищій школі мистецтв Esmod, після чого його взяли на роботу в модний дім Роберто Каваллі. Ставши креативним директором жіночої лінії прет-а-порте, працював на цій посаді протягом п'яти років.

2009 року Рустен перейшов у французький модний дім Balmain, де тісно співпрацював із креативним директором дому Крістофом Декарненом. 26 квітня 2011 року, у 25 років, він посів місце креативного директора Balmain.