Фронтмен Little Big Прусикін відреагував на заяву солістки групи про те, що між ними роман

Прусикін і Таюрська не афішували, що між ними роман
Фото: iliyaprusikin / Instagram
Фронтмен Little Big Ілля Прусикін 2 червня розмістив в Instagram фото, на якому зображений у компанії солістки колективу Софії Таюрської, яка підтвердила в нещодавньому інтерв'ю російській журналістці Ксенії Собчак, що після його розлучення з дружиною, співачкою Tatarka, у неї з ним почався роман.

Унизу праворуч на знімку зазначено, що його зробили 29 травня. Пара позує на тлі неба, притулившись одне до одного плечима. На другому фото Прусикін зображений без Таюрської.

"In the sky. Ну що, підкинемо лайна на вентилятор?" – підписав він публікацію.

"Нарешті спільні фоточки", – відреагували на публікацію фоловери.

"Усім уже давно це було зрозуміло, тільки ви все приховували", – написали в коментарях підписники.

Контекст:

Російську групу Little Big заснували 2013 року в Санкт-Петербурзі. Учасниками колективу є Ілля Прусикін, Антон Ліссов і Сергій Макаров. Таюрська приєдналася до колективу 2014 року. Група гастролює в РФ і Європі.

31 серпня 2020 року Прусикін записав спільне відео зі своєю дружиною, російською співачкою Tatarka (справжнє ім'я – Ірина Смілая), оголосивши про розлучення. Пара підкреслила, що вирішила розлучитися ще в грудні 2019 року. Прусикін і Tatarka одружилися влітку 2016 року. У листопаді 2017 року в пари народився син Добриня.

31 травня 2021 року Таюрська заявила, що має стосунки з Прусикіним. "Ілліч розлучився зі своєю дружиною 2019 року, наші стосунки почалися 2020-го, але однаково я для всіх розлучниця. Усі говорять, що я забрала мужика. Я не забирала мужика", – заявила тоді артистка.