"Фури до них величезні ходили", "Дороги всі роздовбали нам". Сусіди Пугачової розсекретили, як живе її сім'я

Пугачова із чоловіком живе в селі Грязь із 2011 року
Фото: alla_orfey / Instagram
Сусіди російської співачки Алли Пугачової в підмосковному селі Грязь у коментарі виданню "Собеседник" розповіли, які стосунки склалися у них із виконавицею та її сім'єю. Матеріал вийшов 21 квітня.

"Досить уже її звеличувати!" – сказав один із сусідів.

Інший зазначив, що добре ставиться до співачки, хоч і ніколи не спілкувався з нею особисто.

"Люди ми різні за статусом. Але Пугачова дарує нам продуктові набори на свята, і, до речі, дуже непогані! Під час кризи це дуже велика допомога для місцевого населення. Скарг на Примадонну від сусідів ніколи не надходило, навіть музика із замку ніколи не долинає", – розповів він.

Сусідка Пугачової зазначила, що допомагає Пугачова не всім, а лише тим, хто живе в бараках. Вона ж поскаржилася, що співачка загородила вид на ставок.

"Поставили паркан висотою 3–4 метри. Раніше було видно ставок, а тепер ні. Та й дороги всі роздовбали нам. Фури до них на територію величезні ходили, вічно їм щось возили й возили – то дерева якісь, то ще щось. Асфальт і попсувався від цього. Але нікому нічого не треба. Ні Пугачова нічого не робить, ні голова села", – заявила жінка.

Контекст:

72-річна Алла Пугачова одружена із шоуменом Максимом Галкіним. Він молодший за неї на 27 років. Вони одружилися 23 грудня 2011 року. Подружжя виховує двох дітей: двійнят Гаррі та Лізу, які народилися 18 вересня 2013 року. Їх виношувала сурогатна мати.

У селі Грязь Галкін і Пугачова побудували замок ще 2011 року.