Галкін святкує день народження. Його привітали Ротару, Гордон, Ніколаєв, Орбакайте, Смєхова, Бондарчук. Фото

Галкіну виповнилося 46 років
Фото: maxgalkinru / Instagram
Російський шоумен Максим Галкін, який виїхав із РФ в Ізраїль, 18 червня в Instagram опублікував власне портретне фото з нагоди дня народження.

"46", – написав він.

"Любий Максиме! Із днем народження! Будь здоровим і щасливим! Зичу тобі усього найкращого!" – написала співачка Софія Ротару.

"Максиме, будьте щасливі!" – привітав шоумена український журналіст, засновник видання "ГОРДОН" Дмитро Гордон.

"Максе, із днем народження!" – написав російський композитор і співак українського походження Ігор Ніколаєв.

"Вітаю! Чоловік у самому розквіті сил", – прокоментувала пост російська актриса Анастасія Цвєтаєва.

"Із днем народження! Ура!" – написала російська співачка Крістіна Орбакайте.

"Максиме, із днем народження!" – прокоментувала пост російська модель і бізнесвумен Світлана Бондарчук.

"Максиме! Із твоїм Новим роком! Щастя!" – побажала російська актриса Аліка Смєхова.

Контекст:

Галкін народився 18 червня 1976 року в Наро-Фомінському районі Московської області. Дебют гумориста на сцені відбувся у квітні 1994 року у виставі студентського театру МДУ "Фонтани любові до ближнього". Улітку 1994 року Галкін брав участь у Театрі естради та програмі "Дебюти, дебюти, дебюти". Там він показував пародії на політиків. Пізніше він гастролював із сатириком Михайлом Задорновим.

У січні 2001 року шоумен здобув грант премії "Тріумф" і премію "Золотий Остап" у Санкт-Петербурзі. У липні 2001 року відбувся перший сольний концерт Галкіна на фестивалі "Слов'янський базар у Вітебську". Після цього він почав регулярно виступати із сольними програмами.

Галкін у перші дні війни засудив напад РФ на Україну. Після цього в РФ почалося цькування артиста. Незабаром стало відомо, що він разом із дружиною, співачкою Аллою Пугачовою та дітьми виїхав із Росії в Ізраїль.

Пугачова, коментуючи ці чутки, наголосила, що вони поїхали у відпустку, а не емігрували. Галкін у квітні зізнався, що змушений був разом із сім'єю покинути РФ, тому що у країні стали забороняти його концерти, а рекламодавці почали відмовлятися від співпраці.

22 квітня Галкін заявив, що частину своїх гонорарів від концертів в ізраїльських містах передасть на допомогу українським біженцям.