Герцогиня Кембриджська продемонструвала чоловікові навички управління вертольотом на авіасимуляторі. Відео

Дружина принца Вільяма є почесною командиркою авіації
Скріншот: The Royal Family Channel / YouTube

Герцог і герцогиня Кембриджські 21 квітня відвідали 282-гу ескадрилью авіаційного навчального корпусу в Лондоні. Фотографії пари розміщено на їхній офіційній сторінці в Instagram.

Представники королівської родини були в одязі чорного кольору – у публікації наголошують, що візит став даниною поваги покійному принцу Філіпу, який із 1953-го обіймав посаду головнокомандувача авіаційної підготовки, а 2015 року передав повноваження герцогині Кембриджській. Вона стала почесною командиркою авіації.

Дружина принца Вільяма під час візиту передала чоловіку свою сумочку, щоб продемонструвати навички управління вертольотом на авіасимуляторі. Цей фрагмент можна подивитися на відео, починаючи з 01.40.

Відео: The Royal Family Channel / YouTube

Контекст:

Принц Вільям познайомився з майбутньою дружиною Кейт Міддлтон 2001 року під час навчання в університеті. За два роки після знайомства між ними зав'язалися романтичні стосунки. 2010 року стало відомо, що принц Вільям одружується зі своєю обраницею. Весілля відбулося у квітні 2011-го.

Упродовж дев'яти років сімейного життя в герцога та герцогині Кембриджських народилося троє дітей: принц Джордж (2013), принцеса Шарлотта (2015) і принц Луї (2018). Наразі сім'я живе в Кенсінгтонському палаці.

Відвідування ескадрильї стало першою появою представників королівської родини на публіці після поховання принца Філіпа, яке відбулося 17 квітня.