Голова міграційної служби проводить відпустку з новою пасією у Стамбулі

Соколюк оголосив про роман із Зінченко на початку вересня
Фото: Maxim Sokolyuk / Facebook

Голова міграційної служби України Максим Соколюк разом зі своєю дівчиною Анастасією Зінченко, українкою, яку відмовлялися забирати з китайського Уханя разом із її собачкою, вирушили до Туреччини.

Кохана голови Державної міграційної служби України (ДМСУ) Максима Соколюка Анастасія Зінченко, українка, яку відмовлялися забирати з китайського Уханя разом із її собачкою, оприлюднила в Instagram знімки їхнього спільного відпочинку. Пара проводить час у Стамбулі.

"Я вперше побувала в Туреччині, і мені тут подобається. (...) Наша перша відпустка, і вона прекрасна", – написала Зінченко.

"У Туреччині кілька днів тому ввели масковий режим, і люди у приміщеннях та на вулиці ходять у масках, всюди контроль температури і поліція може оштрафувати людей без масок. Штраф $150. Ми, звичайно, дотримуємося правил, не нехтуємо їх", – написала вона.

Зінченко сфотографувалася в мечеті Айя Софія.

Дівчина позувала в обіймах Соколюка на тлі Босфорської протоки.

У лютому Зінченко, яка перебувала в Ухані, де виник спалах коронавірусу, не евакуювали через відмову покинути собаку. У посольстві їй сказали, що на вихованця необхідно оформити спеціальні документи.

Пізніше їй зателефонував президент України Володимир Зеленський і пообіцяв узяти ситуацію під особистий контроль.

4 березня Зінченко заявляла, що не планує повертатися в Україну без свого вихованця.

1 травня вона повідомила, що вже вдома, в Україні.

На початку вересня Соколюк розповів про роман із Зінченко.