Горбунов висловився про Яму, який понад рік живе у США: Думаю, він не повернеться

Яма покинув Україну в перший день російського повномасштабного вторгнення
Фото: Танці з зірками / Facebook
Український ведучий Юрій Горбунов в інтерв'ю, яке 4 квітня вийшло на YouTube-каналі українського ведучого Слави Дьоміна, прокоментував виїзд українського хореографа Влада Ями за кордон у перші дні повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ в Україну.

"Влад Яма повернеться в Україну?" – запитав у Горбунова Дьомін.

"Думаю, ні. Я взагалі не знаю, як люди будуть ставитися до наших колег, які у такій ситуації. Мені здається, люди пробачать це, – відповів Горбунов. Але як можна казати Владу, він правий чи ні? Із точки зору громадянської позиції, можливо, ні. Із точки зору захисту сім'ї і власної персони напевне, так. Найпростіше, що ми можемо робити, це звинувачувати. Найскладніше зрозуміти людину".

За словами Горбунова, він може зрозуміти Яму, але чинити, як він, найімовірніше, не став би.

Контекст:

Після повномасштабного вторгнення РФ до України Яма не афішував свого місцеперебування. Улітку 2022 року він розповів, що разом із дружиною та сином покинув Україну в перший день повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

За словами Ями, він спершу виїхав із країни до Європи, а потім у США. Танцюрист зазначив, що у США дає благодійні уроки танців на підтримку України.

Яма та Горбунов разом працювали на шоу "Танці з зірками".